Dortmund'a 5 atan Bayern değilmiş gibi...

5-1'lik galibiyet sonrası Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola ve oyuncular 'inanılmaz' bir şekilde sakindi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 05 Ekim 2015 00:42 | Son Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2015 02:59
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: Reuters
Dortmund'a  5 atan Bayern değilmiş gibi...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News


SPORX DIŞ HABERLER- Bayern Münih'in Dortmund'a karşı 5-1 kazandığı Der Klassiker sonrası teknik direktör Guardiola ve oyuncular basının karşısına çıktı.

Pep Guardiola; "Oyuncularımı kutluyorum. Maçın başında zorlandık ve pozisyonlar üretemedik. Ancak, birçok hatamızı düzelterek bu maçı 5-1 kazandık. Çok mutluyum, çünkü Avrupa'nın en önemli takımlarından birini mağlup ettik. Yalnız, bu galibiyeti alarak ligi kazanmış olmadık. Hala ayaklarımızı yere sağlam basmamız gerekiyor." dedi.

MÜLLER: "MENTAL GÜCÜMÜZ İNANILMAZ"

Thomas Müller ise; "İlk golümde boşluğu gördüm ve Jerome Boateng harika bir pas attı. İki stoperimizin de muhteşem pasör olmaları harika. Daha fazla boşluk yaratabiliyoruz böylece. 7 puan farkla lider olmak harika bir durum ancak böyle devam etmemiz gerekiyor. Şu an takımın mental gücü inanılmaz bir seviyede" ifadelerini kullandı.

Robert Lewandowski ise; "Kaç gol attım, atacağım diye düşünmüyorum. Bugün kazanmak en önemlisiydi" yorumunu yaptı.

 

Tümü
 Reklam