Tunay: "Türkiye'de oynamak istiyorum"

Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen milli futbolcu Tunay Torun tatil için memleketine geldi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 11 Haziran 2013 12:59
Haber: DHA
Tunay: 'Türkiye'de oynamak istiyorum'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap
Google News


Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen milli futbolcu Tunay Torun, memleketi Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde tatil yapıyor.

Stutgart ve A milli takımda oynayan Tunay Torun, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü makamında ziyaretinde fırsat buldukça memleketine geldiğini söyledi.

Stutgart'ta 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu, ancak ileride Türkiye'de futbol oynamak istediğini belirten Tunay Torun, Türk futbolunun her geçen yıl artarak izlenen ve takip edilen bir lig olduğunu dile getirdi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilçenin bir evladı olan milli futbolcunun aralarında görmek ve ağırlamaktan mutlu oldukların,ı kendisiyle daima gurur duyduklarını ifade etti.

Tümü
 Reklam