Riekerink: ''Sıkıntımızı o çözer''

Galatasaraylı yöneticilerin transferini bitirmek üzere İngiltere'ye çıkarma yapmaya hazırlandığı Tiote için Riekerink sabırsızlanıyor.

calendar 17 Ağustos 2016 04:38 | Son Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2016 04:39
Haber: Fanatik
Riekerink: ''Sıkıntımızı o çözer''
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
Beşiktaş ile oynanan ve penaltılarla kazanılan Süper Kupa Finali'nde defansif eksiklerinin devam ettiği görülen Galatasaray, orta sahaya takviye için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Riekekink'in sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarına devam eden Sarı-Kırmızılılar, Cheik Tiote'nin işini bitirmek üzere İngiltere'ye çıkarma yapma hazırlığında. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Riekerink ise bu süreçte sabırsızlanıyor. Hollandalı hocanın, yönetime verdiği raporda 30 yaşındaki oyuncudan övgüyle bahsettiği öğrenildi. Riekerink'in raporunda, "Tam ihtiyacımız olan tipte bir oyuncu. Agresif ve tempolu bir isim. Orta sahadaki defansif sıkıntımızı çözer. Eğer maliyeti uygunsa ve herhangi bir sakatlığı yoksa bu işi bitirelim" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Newcastle sıcak bakıyor

Tiote transferine kulübü Newcastle United'ın da sıcak baktığı ifade ediliyor. Tecrübeli oyuncunun gözden çıkarıldığı, ancak mukavelesi bitmek üzere olduğundan kiralama formülünün kabul edilmediği belirlendi. Galatasaray'ın bu transferi 3 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli ve senelik 2.5 milyon Euro karşılığında bitirebileceği belirtildi.

Tümü
 Reklam