Fenerbahçe'den Max Kruse'ye 160 milyon TL'lik dava

Fenerbahçe, alacakları zamanında ödenmediği için sözleşmesini fesh eden Max Kruse'ye karşı FIFA'da 160 milyon TL'lik dava açtı.

calendar 01 Eylül 2020 10:37
Haber: Milliyet, Fotoğraf: AA
Fenerbahçe'den Max Kruse'ye 160 milyon TL'lik dava
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
Max Kruse, 18 Haziran'da maaşının zamanında yatırılmadığını gerekçe göstererek Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı fesh etmişti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Tecrübeli oyuncu, 6 Ağustos'ta Union Berlin'e imza attı. Ali Koç ve yöneticiler her fırsatta Kruse'nin yaptığının hukuk dışı bir hareket olduğunu açıkladı. Sarı- Lacivertliler, sonunda Kruse'ye karşı harekete geçti. FIFA'ya 6 sayfalık bir savunma gönderen Fenerbahçe, salgın dönemine kadar futbolcuya ödemesinin zamanında yapıldığını bildirdi. Sarı- Lacivertliler, Max Kruse'ye karşı 160 milyon TL'lik bir dava açtı.

Yönetim, oyuncularla yaşanan anlaşmazlıklar konusunda FIFA'nın salgın döneminde kulüplerin yanında yer alacağını umuyor.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam