Eskişehirspor'da rota Sergen Yalçın'a döndü!

Geçtiğimiz sezon play-off finalinde Göztepe'ye penaltılar ile mağlup olup Spor Toto Süper Lig'e çıkamayan Eskişehirspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 25 Temmuz 2017 13:49
Haber: Sporx.com
Eskişehirspor'da rota Sergen Yalçın'a döndü!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
2015/16 sezonunda PTT 1. Lig'e düşen Eskişehirspor Süper Lig hasretini bu sezon dindirmek istiyor. Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig'in 20. haftasında Manisaspor'a 5-1 yenilen Eskişehirspor'da, yönetim Alpay Özalan ile yolları ayırmıştı. Özalan ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına Mustafa Denizli'yi getiren yönetim, Süper Lig'e çıkılamamasının ardından Denizli ile de yolları ayırdı.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ İLE ANLAŞILAMADI Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Denizli'den boşalan koltuğa en uygun adayları düşünen Eskişehirspor yönetimi İbrahim Üzülmez ile görüştü ancak anlaşma sağlanamadı.

1 NUMARALI HEDEF SERGEN YALÇIN

Üzülmez ile anlaşamamasının ardından rotasını Sergen Yalçın'a çeviren Eskişehirspor yönetimi genç teknik adam ile anlaşmak için hazırlıklara başladı.

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu bu akşam Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirecek. Alınan bilgilere göre Sergen Yalçın ile akşam yemeğinde buluşacak olan Özeçoğlu, "Sergen Yalçın ile dün akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim. Kendisi ile bu akşam İstanbul'da biraraya geleceğiz ve teklifimizi ileteceğiz. Sergen Hoca kariyeri belli olan bize yakışır bir isim. Kendisi ile anlaşmak istiyoruz." dedi.

Tümü
 Reklam