Bursaspor'a 2. kez men! Yine başvuru

UEFA'nın Bursaspor'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ve 100 bin Euro para cezasının ardından yeşil-beyazlılar harekete geçti.

calendar 23 Aralık 2014 11:36
Haber: Sporx.com
Bursaspor'a 2. kez men! Yine başvuru
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
SPORX - UEFA'nın Bursaspor'a verdiği 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ve 100 bin Euro para cezasının ardından yeşil-beyazlılar harekete geçti. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla İki yıl önce bir dönem formasını giyen Collins Mbesuma'nın bonservisini geç ödediği gerekçesiyle UEFA'dan yine 1 yıl men cezası alan Bursaspor, bu kararı CAS'a başvurarak bozdurmuştu.

Bursaspor, daha önce olduğu gibi UEFA'nın kendisi hakkında verdiği yeni men kararı sonrasında yeniden CAS'a gitme kararı aldı. Ancak yeşil-beyazlıların CAS'ta şansının bu kez daha zayıf olacağı görüşüne varıldı.

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'i iyi bir yerde bitirmek isteyen ve Avrupa kupalarına katılmak isteyen yeşil-beyazlıların, CAS'tan sezon sonuna kadar sonuç almayı hedefliyor.

Tümü
 Reklam