Beşiktaş'ta tandem bozulunca...

Beşiktaş, bugün kart cezalısı olan Ersan Gülüm ve Pedro Franco’nun birlikte defansın ortasında yer almadıkları maçlarda 5 puan kaybetti.

calendar 15 Şubat 2015 02:48 | Son Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2015 07:34
Haber: Milliyet
Beşiktaş'ta tandem bozulunca...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Çaykur Rizespor’u deplasmanda yenerek Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı lider tamamlayan Beşiktaş, savunmanın ortasındaki istikrarıyla öne çıkıyor.

Bu alanda da ligin zirvesinde olan Slaven Bilic’in ekibi, kritik Bursaspor maçı öncesi ise alarm veriyor. Tandemde sezon başından bu yana iyi bir uyum yakalayan Pedro Franco ile Ersan Gülüm, önemli puan mücadelesi öncesinde ayrılmak zorunda kalacak. Ersan’ın sarı kart cezasından dolayı karşılaşmada forma giyemeyecek olması teknik heyette sıkıntı yaşattı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bu sezon ligin 19 maçının 16’sında beraber oynayan ikili, 3. kez ayrılmış olacak. Daha önce 2 defa yan yana süre alamayan ikili, siyah-beyazlılara 5 puan kaybettirmişti. 1-1 biten Eskişehirspor karşılaşması ile 2-0 kaybedilen Fenerbahçe derbisinde, ideal tandem sahada yer almamıştı. Ersan, Eskişehir maçında, Franco ise Fenerbahçe karşılaşmasında 90 dakika yedek beklemişti.

Tümü
 Reklam