Luis Enrique: "Çok fazla gol atabiliriz"

Paris Saint-Germain teknik direktörü Luis Enrique, Borussia Dortmund maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

calendar 30 Nisan 2024 20:13
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: Imago
Luis Enrique: 'Çok fazla gol atabiliriz'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Şampiyonlar Ligi yarı finalinde deplasmanda Borussia Dortmund ile karşılaşacak Paris Saint-Germain'de teknik direktör Luis Enrique açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Stadyuma övgülerle başlayan Luis Enrique, "Avrupa'nın eşsiz bir stadyumunda özel bir maçın keyfini çıkarmak ve taraftarlarımız için finale çıkma fırsatını yakalamak çok güzel bir şey." dedi.

"ÇOK GOL ATABİLİRİZ"

Pozisyon alma becerileriyle çok gol atabileceklerini söyleyen Enrique, "Çok iyi bir gösteri olacak! Rakibimizin ceza sahasında pozisyon alma yeteneğimiz sayesinde çok fazla gol atabiliriz." ifadelerini kullandı.

Bu sezon dört kupayı da kazanabileceklerini söyleyen Luis Enrique şu sözlerle devam etti:

"Buraya geldiğimden beri oyuncuların ve kulübün desteğini hissettim, bir gelişme süreci içindeyiz. Bu henüz bu projenin başlangıcı. Sezonun bitimine 1 ay kaldı ve biz de bu yoldayız. Dört yarışmayı da kazanabiliriz; duygularımızı iyi yönetmeliyiz ve baskıyı tehdit olarak görmemeliyiz."

Son olarak Vitinha hakkında konuşan Enrique şu sözlerle cümlelerini noktaladı:

"Vitinha inanılmaz bir sezon geçiriyor. Dünyanın en iyi orta saha oyuncularından biri! Takımımızın en iyi oyuncularından biri."

Tümü
 Reklam