Hüseyin Eroğlu: "3 maçın da kalitesi üst düzeydeydi"

Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, takım olma yolunda her gün daha iyiye doğru gittiklerini kaydetti

calendar 31 Temmuz 2016 13:03
Haber: AA
Hüseyin Eroğlu: '3 maçın da kalitesi üst düzeydeydi'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
2015-2016 sezonu hazırlıklarının Hollanda etabını bugün tamamlayacak Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, takım olma yolunda her gün daha iyiye doğru gittiklerini bildirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hollanda kampının sistemi yerleştirme ve yeni oyuncuların takıma adaptasyonunu artırma açısından çok faydalı geçtiğini belirtti.

Hollanda'da 3 hazırlık maçı oynadıklarını bildiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Takım olma yolunda her gün daha iyiye doğru adımlar atıyoruz. Hollanda'da gerçekten çok yüksek tempolu bir idman dönemi geçirdik. Oynadığımız 3 maçın da kalitesi üst düzeydeydi. Hollanda futbolunun pasa dayalı bir yapısı var. İyi yaptıklarımı, bir sonraki maçta daha iyi yaparak ilerledik. Son maçta ise fazla forma şansı bulamayan oyuncularımız görev aldı. Skor açısından kısır gibi görünse de biz, oyun anlamında istediklerimizi aldık. Vermek istediğimiz oyun sisteminin nasıl uygulandığı konusunda önemli veriler elde ettik."

Eroğlu, yeni oyuncuların performansından memnun olduğunu, genç oyuncularının da beklenti ve hedeflerinin üzerinde çok çalıştığını ve tüm kalecilerine güvendiğini kaydetti.

 

Tümü
 Reklam