IOC Başkanı'ndan Soçi açıklaması - 2014 Kış Olimpiyatları

IOC Başkanı'ndan Soçi açıklaması

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Soçi öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

calendar 03 Şubat 2014 22:38
Haber: AA, Fotoğraf: AA
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach

Paylaş:



Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Başkanı Thomas Bach, Soçi'de sporcular için "mükemmel" koşullar oluşturulduğunu belirtti.

Itar Tass ajansının haberine göre, IOC Başkanı Bach, Rusya'nın Soçi kentindeki Olimpiyat Medya Center'de düzenlediği basın toplantısında, 7 Şubat'ta açılışı yapılacak 22. Kış Olimpiyatları öncesi hazırlıkları değerledirdi.

Bach, Soçi'de koşulların çok iyi olduğunu, rekabetin en yüksek seviyeye çıkacağı yarışlar seyredilecek parkurlar oluşturulduğuna dikkati çekerek ''Birkaç gündür buradayım. Oyunlar ve hazırlanan sporcular için çok kaliteli ortamlar sağlandığını gördüm'' ifadesini kullandı.


Rekor sayıda seyircinin olimpiyat heyacanı için Soçi'de olacağına vurgu yapan Bach, hazırlıkların son ana kadar sürekli gözden geçirileceğini kaydetti.

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam