Akhisar'da ilk 3 hafta mutluluğu

Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar açıklamalarda bulundu.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 10 Eylül 2015 20:54
Haber: AA
Akhisar'da ilk 3 hafta mutluluğu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor'un kulüp basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, "Geride bıraktığımız 3 haftada iyi işler yaptık. Gaziantepspor maçında da iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" dedi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Ege temsilcisi, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığı süren Bruno, takımdan ayrı çalıştı.

Basın sözcüsü Acar, AA muhabirine 12 Eylül Cumartesi günü oynayacakları Gaziantepspor maçından 3 puan almak istediklerini söyledi.

Lige verilen milli maçlar arasını çok iyi değerlendirdiklerini belirten Acar, "Takım olarak iyi çalışma fırsatı bulduk. Futbolcularımız hazır durumda. Üç puan için sahaya çıkacağız. Geride bıraktığımız 3 haftada iyi işler yaptık. Gaziantepspor maçında da iyi işler yapacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Tümü
 Reklam