Tanenbaum: "Masai Ujiri ile kimse konuşmaya gelemez!"

Toronto Raptors'ın sahibi Maple Leaf Sports & Entertainment'ın CEO'su Larry Tanenbaum, basketbol operasyonları başkanı Masai Ujiri'yi Raptors'dan almaya çalışan başka bir takım için endişelenmediğini söyledi.

calendar 11 Aralık 2019 13:51
Haber: Sporx.com
Tanenbaum: 'Masai Ujiri ile kimse konuşmaya gelemez!'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Toronto Raptors'ın sahibi Maple Leaf Sports & Entertainment'ın CEO'su Larry Tanenbaum, basketbol operasyonları başkanı Masai Ujiri'yi Raptors'dan almaya çalışan başka bir takım için endişelenmediğini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Ujiri'nin sözleşmesi 2020-21 sezonundan sonra sona eriyor ve New York Knicks'in, Ujiri ile ilgilendiği biliniyor.

Tanenbaum, şu ifadeleri kullandı:

"Biz de öyle umuyoruz. Bu noktada bir uzatma kontratı hakkında konuşmadık, ancak ona sorarsanız, niyetleri oldukça açıktır."

Tanenbaum'a neden sözleşme uzatması teklifi yapılmadığı sorulduğunca, yanıtı şu oldu:

"Masai'nin iki yıl daha sürecek bir sözleşmesi var - bu sezon ve gelecek sezon - bu noktada onunla yeniden kontrat imzalamaya gerçekten gerek yok."

Tanenbaum, rakip takımların Ujiri'ye neden ilgi duyduğunu anlıyor:

"O en iyisidir. Fakat hiçbir takım onunla konuşmaya gelemez. Bu ayartmaya girer. Ve her takım sahibi bunu bilir. Masai burada kalacak."



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam