Hacıosmanoğlu haklı çıktı, sosyal medya yıkıldı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u mağlup etmesinin ardından, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kura sonrası yaptığı "Liverpool eski Liverpool değil" açıklaması yeniden gündeme geldi.

calendar 01 Ekim 2025 09:54
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Hacıosmanoğlu haklı çıktı, sosyal medya yıkıldı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u yenmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözleri yeniden gündem oldu. 
 
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Galatasaray'ın kura çekimi sonrası "İyi bir kura çekti Galatasaray. Gruptan çıkacağına ben inanıyorum. 1. torbada deve dişi gibi takımlar vardı, hiçbiri gelmedi. Liverpool var ama Liverpool eski Liverpool değil" demişti. Bu sözler sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. 
 
Sosyal medyada İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sözleri maç sonrası yeniden gündem olurken, "Başkan analizinden haklıymış, özür dileriz" şeklinde yorumlar yapıldı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam