Fatih Terim geri sayımda: Çekya

Son olarak geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan'ın Al-Shabab ekibini çalıştıran tecrübeli teknik direktör Fatih Terim, Çekya Milli Takımı ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi.

calendar 05 Kasım 2025 10:24
Fotoğraf: AA
Fatih Terim geri sayımda: Çekya
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
8 Süper Lig şampiyonluğu ile Türkiye'nin en başarılı teknik direktörleri arasında zirvede yer alan Fatih Terim, son olarak Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab'ın başında 23 karşılaşmaya çıkarak görevinden ayrılmıştı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Türkiye'de 2021-2022 sezonundan bu yana takım çalıştırmayan Terim, Yunanistan ve Suudi Arabistan maceralarının ardından yeni bir yurt dışı deneyimine yelken açmaya hazırlanıyor.

ÇEKYA MİLLİ TAKIMI İLE EL SIKIŞTI

Çekya basınında yer alan haberlerde, Çekya Milli Takımı'nın 72 yaşındaki Terim ile her konuda anlaşmaya vardığı aktarılırken, gazeteci Candaş Tolga Işık da Terim'in son durumuna ilişkin bilgi verdi.

Işık, bir YouTube kanalında yaptığı açıklamada ''Fatih Terim, Çekya'ya gidiyor. Eğer son anda gitmezse de hocayla program yapacağız inşallah'' ifadelerini kullandı. 

Tümü
 Reklam