Diagne ayrılığa dünden razı

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kaynak yaratmak için satılacaklar listesinde ilk sıraya koyduğu Diagne de kariyer değil para dedi.

calendar 15 Haziran 2019 10:09 | Son Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2019 10:44
Diagne ayrılığa dünden razı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kaynak yaratmak için satılacaklar listesinde ilk sıraya koyduğu Diagne de kariyer değil para dedi.

Suudi kulüplerinin radarında olan ve sarı-kırmızılıların ez az 15 milyon euro bonservis beklentisi içinde olduğu Diagne'nin ayrılma konusunda zorluk çıkarmadığı belirlendi. Devre arasında Galatasaray'a transfer olan ve senelik 2.3 milyon euro alan Diagne'nin Arap takımlarının teklifine sıcak baktığı ama sarı-kırmızılı takımdan kazanacağının 2 katının verilmesini şart koştuğu belirtildi.

Diğer taraftan Dİagne'ye talip olduğu söylenen Al-Shabab'tan açıklama geldi. Medya Müdürü Ahmad Al Masoud, Diagne için çıkan haberleri yalanlayarak oyuncuların Suudi kulüplerine pazarlanmaya çalışıldığını iddia etti.

İşte Diagne işte Muric

OPTA, Galatasaray'ın kadrosunda yer alan Diagne ile Çaykur Rizespor'dan Cim-Bom'a geleceği belirtilen Vedat Muric'i karşılaştırdı.

İki forvetin rakamları:
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla


Tümü
 Reklam