"Alanyaspor'la anlaşmadım"

Kasımpaşa'yla sözleşmesi sona eren futbolcu Erhan Kartal, Alanyaspor ile anlaşmadığını söyledi.

calendar 16 Haziran 2016 15:07
Haber: AA
'Alanyaspor'la anlaşmadım'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'yla sözleşmesi sona eren futbolcu Erhan Kartal, ligin yeni takımı Alanyaspor'a transfer olduğuna yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Erhan Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bonservisinin elinde olduğunu ve henüz kimseyle bir anlaşmaya varmadığını belirtti.

Süper Lig ekiplerinden transfer teklifleri aldığını aktaran 23 yaşındaki futbolcu, "Alanyaspor'la anlaştığım ve hatta imza attığım yazılıyor. Bu haberler doğru değil. Gelen teklifler var ama henüz hiçbir takımla anlaşmadım." ifadelerini kullandı.

Genç futbolcu, geçen sezonun devre arasında Kasımpaşa tarafından Şanlıurfaspor'a kiralanmıştı. Şanlıurfaspor'un ikinci yarıdaki bütün maçlarında forma giyen ve doksanar dakika sahada kalan Erhan Kartal, yeni sezon öncesi Kasımpaşa'yla sözleşmesini uzatmadı.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam