A Milli Erkek Voleybol Takımımız'ın Milletler Ligi serüveni başlıyor

A Milli Erkek Voleybol Takımı'nın çarşamba günü oynayacağı Sırbistan karşılaşması ile Milletler Ligi serüveni başlayacak.

calendar 11 Haziran 2025 08:40 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2025 08:44
Haber: AA, Fotoğraf: AA
A Milli Erkek Voleybol Takımımız'ın Milletler Ligi serüveni başlıyor
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:



A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2025 FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) ilk maçında çarşamba günü Sırbistan ile karşılaşacak.

İlk ayak müsabakalarına Çin'in Şian şehrinde çıkacak ay-yıldızlı ekip, Sırbistan ile çarşamba günü TSİ 15.30'da karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT Spor Yıldız'dan canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye, ilk ayak maçlarında Sırbistan'ın yanı sıra 13 Haziran'da Hollanda, 14 Haziran'da Polonya ve 15 Haziran'da ev sahibi Çin'le karşılaşacak.



18 takımın mücadele edeceği VNL'de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. Çeyrek finallerde ülkeler 1-8, 2-7, 3-6 ve 4-5 şeklinde eşleşecek.

Başantrenör Umut Çakır yönetimindeki milli takımın kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Pasörler: Murat Yenipazar, Hilmi Şahin

Pasör çaprazları: Kaan Gürbüz, Berk Dilmenler

Smaçörler: Yiğit Gülmezoğlu, Efe Mandıracı, Efe Bayram, Gökçen Yüksel, Mirza Lagumdzija

Orta oyuncular: Bedirhan Bülbül, Vahit Emre Savaş, Mert Matic, Ertuğrul Gazi Metin, Ahmet Tümer 

Liberolar: Berkay Bayraktar, Beytullah Hatipoğlu


>>> Artık 500 TL değil 1000 TL'ye varan HEDİYE! KAMPANYA GÜNCELLENDİ, SON GÜNLER, KAÇIRMAYIN!...

Tümü
 Reklam