Ümit Özat'tan Ersun Yanal'da flaş çıkış! Pazarlık yapanlar...

Fenerbahçe'nin eski kaptanlarından ve unutulmazlarından Ümit Özat, twitter adresinden yaptığı açıklamada sarı-lacivertlilerde yaşanan son gelişmelere dair görüşlerini belirtirken teknik direktör adayı Ersun Yanal'a çarpıcı ifadeler kullandı.

calendar 10 Aralık 2018 12:49
Ümit Özat'tan Ersun Yanal'da flaş çıkış! Pazarlık yapanlar...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Ümit Özat kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımın durumuyla alakalı olarak, "Kimse kendi kendine gelin güvey olmasın. Fenerbahçe'ye Allah'tan başka kimsenin gücü yemtez. Kırmızı kar yağarsa Fenerbahçe küme düşebilir diyorlar. Ben hiç kırmızı kart görmedim. Onun için hayal görmeyin. Mevzu Aziz Yıldırım, Ali Koç mevzusu değildir. Bir yönetim daha ilk senesinde 3. hocayı arıyorsa sorunu biraz daha farklı yerlerde aramaları lazım." dedi.

"SÖZ KONUSU FENERBAHÇE DİYEREK PAZARLIK YAPANLAR..."
Konuşmasının devamında Ersun Yanal'ın "Konu Fenerbahçe ise gerisi teferruattır" sözünü hatırlatan Özat, "Gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Her teknik adam Fenerbahçe'yi çalıştırmak ister. Buna söz konusu Fenerbahçe diyerek, pazarlık yapanlar da dahildir. Ancak şunu unutmayın. Fenerbahçe'nin erken şampiyon olan kadrosu dağılmasaydı ondan sonra gelen hocalar da şampiyonluk yaşarlardı." dedi. 

Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla


Tümü
 Reklam