Fenerbahçe'ye Süper Lig'den takviye

Devre arasında stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe gözünü Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu'ya çevirdi.

calendar 21 Kasım 2023 12:58
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Fenerbahçe'ye Süper Lig'den takviye
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Fenerbahçe'nin devre arası transfer çalışmaları kapsamında öncelikli hedefleri arasında stoper takviyesi yer alıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı-lacivertliler önce Djiku, Becao ve Serdar Aziz'in sakatlıkları nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı. Teknik Direktör İsmail Kartal, Jayden Oosterwolde'yi stoperde kullanmak zorunda kalmıştı.

ADAYLAR BELİRLENDİ

Çağlar Söyüncü, Sebastian Caceres gibi isimlerle ilgilenen Kanarya, Trendyol Süper Lig'den bir oyuncuyu listesine ekledi. Söz konusu isim, Çaykur Rizespor'da forma giyen Emirhan Topçu.

23 yaşındaki oyuncu, bu sezon Çaykur Rizespor ile başarılı maçlar çıkarttı. Fenerbahçe, Emirhan için devre arasında Karadeniz kulübüyle bir görüşme yapacak.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Genç oyuncu, dengeli bir stoper olması sebebiyle tercih ediliyor. Emirhan Topçu, bu sezon ligde 12 karşılaşmada forma giydi golle buluşamazken, 2 asist yaptı.

Oynadığı maçlarda 3 sarı kart görürken, hiç kırmızı kart görmedi. Emirhan Topçu'nun Çaykur Rizespor ile sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam