Galatasaray'da Mustafa Muhammed sakatlandı

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, ilk hazırlık maçında sakatlandı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 27 Haziran 2021 18:16 | Son Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2021 20:42
Haber: Sporx.com
Galatasaray'da Mustafa Muhammed sakatlandı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
Yorum Yap Yorum Yap (8)
Google News


Galatasaray'ın Dinamo Bükreş ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığı hazırlık maçında sakatlık şoku yaşandı.

Sarı-kırmızılı takımın Mısırlı golcüsü Mustafa Muhammed, Dinamo Bükreş maçının ilk dakikalarında sakatlandı ve oyundan çıkmak zorunda kaldı.

Karşılaşmanın 5. dakikasında sakatlanan Mustafa Muhammed, 9. dakikada yerini Ali Yavuz Kol'a bıraktı.

MUSTAFA MUHAMMED İÇİN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü'nden Mustafa Muhammed ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "

Dinamo Bükreş ile oynanan hazırlık maçının beşinci dakikasında oyundan çıkan oyuncumuz Mostafa Mohamed'in soyunma odasında yapılan ilk muayenesi sonrası sol dizinde esneme, sol ayak bileğinde darbeye bağlı ödem, gerçekleştirilen acil MR tetkiklerinde ise sol dizinde kemik ödemi ve kapsülde kanama tespit edilmiş, herhangi bir bağ yaralanmasına rastlanmamıştır.

Buna ek olarak sol ayak bileği MR'ında kemik ödemi ve eklem kapsülünde kanama mevcut olan oyuncumuzun tedavisine başlanmıştır."



Tümü
 Reklam