2017-18 sezonunda formalara reklam gelecek mi?

NBA sahipleri ve hissedarlarının, 2017-18 sezonunda başlayacağı tahmin edilen, formalara reklam alma olayını kabul ettiği belirtildi.

calendar 13 Nisan 2016 12:48 | Son Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016 12:49
Haber: Sporx.com
2017-18 sezonunda formalara reklam gelecek mi?
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
NBA sahipleri ve hissedarlarının, 2017-18 sezonunda başlayacağı tahmin edilen, formalara reklam alma olayını kabul ettiği belirtildi. Reklamın sol omuz kısmında 6 cm'e 6 cm olacağı bildirildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Teklifin valiler kurulundan geçmesi durumunda, takımlar formalardan gelecek ödemelerin yüzde 50'sini kendilerine, 50'sini de tüm takımların gelirlerini paylaştığı havuza bırakacak.

NBA başkanı Adam Silver ise, durum ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Ne zaman geleceğinden emin değildim fakat bu bizim sporumuzda kaçınılmaz bir durumdu. Çok fazla seyahat ettiğim için bu modelin çok başarılı olduğunu görebildim. Gelir elde etmenin değişik yollarına baktığımızda, pazar yerini dinlediğimizde, NBA ile iş birliği içine giren şirketler bu oyuna ve oyuncularımıza daha yakın olmak istiyor."



Tümü
 Reklam