Okan Buruk: "Torreira için bize gelen bir şey yok"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hakkında transfer haberleri çıkan Lucas Torreira ile ilgili, "Bize gelen bir şey yok." dedi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 17 Ocak 2026 23:46 | Son Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2026 00:52
Haber: Sporx.com, Fotoğraf: AA
Okan Buruk: 'Torreira için bize gelen bir şey yok'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Gaziantep FK ile oynanan maçın ardından basın toplantısında konuştu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı-kırmızılı teknik adam, hakkında transfer haberleri gündeme gelen Lucas Torreira için kendilerine gelen bir şey olmadığını söyledi.

OKAN BURUK'UN SÖZLERİ

Okan Buruk, "Torreira ile ilgili birçok şey çıktı. Torreira'dan bize gelen hiçbir şey olmadı. Gayet mutlu. Fethiye'deki maç gününde ayağında sakatlık vardı, maç günü geldi ve takımı destekledi." dedi.

MENAJERİNİN AÇIKLAMASI

Torreira'nın menajeri Pablo Bentancur, geçtiğimiz günlerde, "Brezilya'dan bir kulüp, Torreira'ya Galatasaray'da kazandığı maaşın aynısını ödemek için önemli çaba gösteriyor. Kulüpler arasında resmi mesajlaşmalar oluyor. Geçenlerde İstanbul'da kaldım. Lucas biraz motivasyonunu kaybetmiş durumda, evine daha yakın olmak istiyor. Uzun yıllardır uzaklarda oynuyor. Bütçesel olarak da zaten iyi bir birikim yaptı." demişti.

SEZON PERFORMANSI

Galatasaray forması altında bu sezon 25 maçta süre bulan Torreira, 1 kez ağları havalandırdı.

Tümü
 Reklam