Carmelo: "Jeremy Lin, Nets takımının yüzü"

New York Knicks yıldızı Carmelo Anthony, eski takım arkadaşı ve şimdiki Brooklyn Nets point guardı Jeremy Lin'in, Nets takımının yüzü olması hakkında düşüncelerini paylaştı.

calendar 09 Ekim 2016 15:13
Haber: Sporx.com
Carmelo: 'Jeremy Lin, Nets takımının yüzü'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
New York Knicks yıldızı Carmelo Anthony, eski takım arkadaşı ve şimdiki Brooklyn Nets point guardı Jeremy Lin'in, Nets takımının yüzü olması hakkında düşüncelerini paylaştı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Carmelo şu şekilde konuştu:

"Ne mi düşünüyorum?... İster inanın ister inanmayın, kendisi o takımın yüzü oldu. Oraya gitti, parasını ödediler ve şimdi de top onun ellerinde. Yani kendisi oradaki en önemli oyunculardan biri oldu. Bu konuda ne dememi bekliyorsunuz? Onun adına mutluyum, işler nasıl dönecek, nasıl yürüyecek göreceğim için heyecanlıyım."

Lin ve Melo, 2011-12 sezonunda takım arkadaşıydı.



Tümü
 Reklam