Suudi Arabistanlı kulüp başkanı Kocaeli'de hayatını kaybetti

Suudi Arabistan'ın 1. Futbol Ligi ekiplerinden El-Ittihad'ın kulüp başkanı Ahmed Masoud, Kocaeli'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

calendar 01 Eylül 2016 14:06
Haber: AA
Suudi Arabistanlı kulüp başkanı Kocaeli'de hayatını kaybetti
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Suudi Arabistan'ın 1. Futbol Ligi ekiplerinden El-Ittihad'ın kulüp başkanı Ahmed Masoud, Kocaeli'de geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Alınan bilgiye göre, kamp için geldikleri Kocaeli'de rahatsızlanan Masoud, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Masoud, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, İstanbul'a nakledilen Masoud'un cenazesinin buradan ülkesine gönderileceği, Suudi Arabistan ekibinin de kampı sonlandırarak ülkeden ayrılacağı öğrenildi.

El-Ittihad Kulübünün Başkanı Ahmed Masoud ve teknik heyeti, dün Bursaspor Kulübünü ziyaret etmişti.

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, ziyarette yaptığı açıklamada, "İki kulüp ilerleyen zamanda belki kardeş kulüp bile olabilir. El-Ittihad Kulübünden gelen dostluk maçı için de hiç düşünmeden onay verdim. Maçın tesislerimizdeki antrenman sahalarında oynanabileceğini söylediklerinde, şehrimizin ve yeni stadımızın tanıtımı açısından, bu organizasyonu stadyumumuzda gerçekleştirebileceğimizi söyledim." ifadelerini kullanmıştı.



Tümü
 Reklam