Nasri neden Sevilla'ya gittiğini açıkladı

Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olan ancak Sevilla'ya giden Nasri, bu tercihinin gerekçelerini açıkladı.

calendar 01 Eylül 2016 15:09 | Son Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2016 15:15
Haber: Sporx.com dış haberler
Nasri neden Sevilla'ya gittiğini açıkladı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (5)
Google News
SPORX DIŞ HABERLER - Transfer döneminde Beşiktaş'ın da gündemine gelen ancak daha sonra La Liga temsilcisi Sevilla'ya kiralanan Samir Nasri, İspanya'da açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Beşiktaş'ın da ilgisini doğrulayan Samir Nasri, Sevilla'ya tercih etmesinde La Liga, teknik direktör Jorge Sampaoli ve Monchi'nin etkili olduğunu söyledi.

29 yaşındaki Fransız oyuncu yaptığı açıklamalarda ''Türkiye Ligi'ne saygım var ama Sampaoli, Monchi, La Liga etkisi Sevilla tercihimde etkili oldu. Sevilla dünyanın en iyi 4 liginden birinde. Türkiye değil... Teknik direktörüm Sampaoli ile konuştum.Beni sağ, sol kanat ve sahte 9 olarak kullanacağını söyledi'' ifadelerini kullandı.

Yıldız oyuncu ayrıca oynamaya hazır olduğunu ''Şu anda fit durumdayım, Manchester City'de de son maçta oynamıştım. Çok heyecanlıyım, elimden gelenin en iyisini yapacağım'' sözleriyle ifade etti.



Tümü
 Reklam