Guardiola: "Gabriel tüm sorunlarımızı çözemez"

Palmeiras'tan 32 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Gabriel Jesus'u transfer eden Manchester City'de menajer Pep Guardiola, 19 yaşındaki forvet hakkında konuştu.

calendar 21 Ocak 2017 01:50
Haber: Sporx.com dış haberler
Guardiola: 'Gabriel tüm sorunlarımızı çözemez'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Manchester City'nin menajeri Pep Guardiola, yeni transfer Gabriel Jesus'un tüm sorunlarını çözemeyeceğini savundu.

"HENÜZ 19 YAŞINDA" Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Gabriel Jesus'un 19 yaşındaki bir futbolcu olduğunun altını çizen Guardiola, "Henüz 19 yaşında bir oyuncu. Bu yüzden sorunlarımızın hepsini çözeceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

"ONA  YARDIM EDECEĞİZ"

Sezon ortasında takıma gelmesinin Gabriel Jesus için handikap olduğunu vurgulayan İspanyol teknik adam, "Sezon başında gelebilseydi daha kolay olabilirdi. Gabriel akıllı ve kaliteli bir futbolcu. Bize yardımcı olacak. Tüm forvetler katkıda bulunmaya çalışıyor. O da bize yardım edecek ve biz de ona yardım edeceğiz." şeklinde konuştu.

Gabriel Jesus, Palmeiras formasıyla son 19 lig maçında 11 gol attı ve geçtiğimiz günlerde Manchester City'e transfer oldu.

TOTTENHAM MAÇINDA OYNAYABİLECEK

Altyapısından yetiştiği Brezilya temsilcisi Palmeiras'ın geçen sezon şampiyon olmasına 12 gol ve 5 asistlik performansıyla katkı sağlayan 19 yaşındaki Jesus, 27 milyon sterlin bonservis bedeliyle Manchester City'nin kadrosuna dahil oldu. Brezilyalı forvet, teknik direktör Pep Guardiola'nın görev vermesi halinde 21 Ocak Cumartesi günü ligde Tottenham karşısında forma giyebilecek.



Tümü
 Reklam