Galatasaray'dan stoper avı! Höwedes ve Gomez...

Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir stoper arayan sarı-kırmızılı yönetimin, iki oyuncu için araştırma yaptığı bildirildi.

calendar 23 Haziran 2018 07:42 | Son Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2018 10:37
Haber: Fotomaç
Galatasaray'dan stoper avı! Höwedes ve Gomez...
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray, stoper arayışında Benedikt Höwedes ile Gustavo Gomez'i gündeme aldı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Maicon'un ağır kalması, Jason Denayer'in de kiralık sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Şampiyonlar Ligi için kaliteli bir stoper arayan sarı-kırmızılı yönetimin, iki oyuncu için araştırma yaptığı bildirildi.

Fatih Terim'in de onay verdiği öğrenilen 30 yaşındaki 'Panzer' Höwedes geçen sezon Juventus'ta kiralıktı. İtalyan ekibinde sakatlık nedeniyle sadece 3 maçta şans bulabilen Alman kule, Schalke'ye geri döndü. Bundesliga ekibinin Höwedes'i yeni sezon kadrosunda da düşünmediği ve yine kiraya vereceği belirtiliyor.

Gustavo Gomez de iki yıl önce 8.5 milyon euro'ya transfer olduğu Milan'da geçen sezon sadece 1 maçta oynayabildi. Gattuso'nun 25 yaşındaki Paraguaylı'nın gitmesine ses çıkarmayacağı ifade edildi.

ALMAN DİSİPLİNİ

Benedikt Höwedes, Alman disiplini ile yetişmiş bir isim. Son derece hırslı bir oyuncu. Müthiş fiziği de artısı. Kafa toplarında çok etkili olan Höwedes, 44 kez Alman Milli Takımı'nda oynayıp, 2 gol attı.

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DA İSTEMİŞTİ

Gustavo Gomez ile geçtiğimiz yıl Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgilenmişti. 1.85 boyundaki tecrübeli oyuncu sağ ve sol stoper oynayabiliyor. Paraguay Milli Takımı'nda 29 kez görev yaptı; 2 golü var.





> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam