Transfer haberleri: Samsunspor, santrfor için rotasını Fransa'ya çevirdi; Sambou Soumano

Samsunspor, santrfor için rotasını Fransa'ya çevirdi!

Samsunspor, Yüksel Yıldırım'ın sahibi olduğu Dunkerque'in yer aldığı Fransa Ligue 2'de Lorient'ten Senegalli golcü Soumano'yu istiyor.

calendar 17 Nisan 2025 08:45 | Son Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2025 08:47
Haber: Sabah, Fotoğraf: Imago
Samsunspor, santrfor için rotasını Fransa'ya çevirdi!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.

Paylaş:

Süper Lig'de yeni sezonda da büyük hedefler peşinde koşacak Samsunspor'da iki dönemlik transfer yasağının bitmesinin ardından transfer çalışmaları daha önceden başlamıştı.

Samsunspor yönetimi, iç ve dış transferde temaslarını sürdürürken, Africafoot internet sitesinden transfer bombası geldi. Africafoot internet sitesinin haberine göre; hücum hattına oyuncu arayan kırmızı şimşekler, Fransa Ligue 2 ekiplerinden FC Lorient'te forma giyen 24 yaşındaki Senegalli santrfor Sambou Soumano'yu radarına aldı.

YÖNETİMDEN FRANSA ÇIKARMASI

Lorient ile sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan genç santrfor için girişimlere başlayan kırmızı beyazlı yönetimin, kulüp ve oyuncu tarafında önemli bir mesafe kat ettiği belirtildi.

Öte yandan Africafoot haberinde, Soumano ile Karadeniz ekibinin yanı sıra Belçika'dan Cercle Brugge kulübünün de ilgilendiği öne sürüldü.

PERFORMANSI

Dakar doğumlu, 1.82 boyundaki forvet, Fransa Ligue 2'de boy gösterdiği 28 karşılaşmada 10 gol, 3 asist katkısı sağlarken, toplamda ise 30 maçta 10 gol, 4 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

YORUM YAZ
Yorum yazabilmek ve okuyabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Tümü
 Reklam