Antalyaspor özür diledi

Antalyaspor'un Konyaspor'a elenmesinin ardından kulübün basın sözcüsü Ali Ceylan yazılı açıklama yaptı. Ceylan, "Alınan sonuçla yaşattığımız hüzün için özür diliyoruz" ifadelerini kullandı.

calendar 02 Şubat 2016 15:36
Haber: AA
Antalyaspor özür diledi
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Antalyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Toku Konyaspor karşısında tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür ederken, maçta alınan sonuç nedeniyle de özür diledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kulüp adına yazılı açıklama yapan Ceylan, Konya'da oynanan Zirat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında takımlarını yalnız bırakmayan ve müsabaka boyunca coşkulu tezahüratlarda bulunan taraftarlar teşekkür ettiklerini belirtti.

Taraftarların coşkusuna rağmen sahada beklenen sonucu alamadıklarına dikkati çeken Ceylan, takımın sağladığı birliktelik sayesinde layık olduğu yere en kısa sürede geleceğini vurguladı.

Takımı daha iyi noktalara getirmek için çaba sarf ettiklerini belirten Ceylan, şunları kaydetti:

"Konya'da Antalyaspor'a olan sevginin bir kez daha sergilendiği mücadelede tribünleri doldurarak takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ediyoruz ve alınan sonuçla yaşattığımız hüzün için özür diliyoruz"



Tümü
 Reklam