Servet Çetin: ''İnşallah çok daha iyi olacağız"

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

calendar 14 Ağustos 2023 01:32 | Son Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023 02:53
Haber: AA, Fotoğraf: AA
Servet Çetin: ''İnşallah çok daha iyi olacağız'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında konuk ettiği Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kalan EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin, galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Çetin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Takımımı tebrik ediyorum. Sıcak havada iyi mücadele ettiler. Mücadele bizim lehimize devam etti. Çok iyi de futbol oynadık." dedi.

İyi mücadele ederek golü bulduklarını ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Golü bulduktan sonra doğal olarak biraz geriye yaslandık. Ama çok doğru durduk. Rakibe pozisyon vermedik. 1-0 öndeyken yakalamış olduğumuz bazı kontratak pozisyonlarında özellikle Samu Saiz son paslara biraz dikkat edip takım arkadaşlarına topu geçirebilseydi 2'yi, 3'ü bulabilirdik. Ama dediğim gibi bunları değerlendiremedik. Ben oyuncularımın performansından, mücadelesinden memnunum. İnşallah çok daha iyi olacağız. Gerçekten iyi çalışıyoruz. İnşallah bunun karşılığını ilerleyen maçlarda alacağız." 

 


Tümü
 Reklam