G.Saray'ın İsviçre kampı 'şirketten'

Galatasaray, İsviçre kampı için para ödemeyecek. Sarı-kırmızılıların kamp masrafların katılacağı hazırlık turnuvası karşılayacak.

calendar 11 Temmuz 2016 08:05 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016 09:05
Haber: Hürriyet
G.Saray'ın İsviçre kampı 'şirketten'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
İsviçre'nin Gwatt bölgesinde sezon başı hazırlık kampı için Galatasaray'ın kasasından para çıkmayacak. Galatasaray kafilesinin Alp Dağları'nın eteğinde yapacağı 10 günlük İsviçre kampının tüm masraflarını Uhren Cup organizasyonu karşılayacak. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Galatasaray Sportif A.S Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Galatasaray takımı ile kafile başkanı olarak İsviçre'ye geldi.

Sarı kırmızılı ekibin kamp yapacağı otelin bir gecelik oda fiyatı ise 2855 bin Euro... Galatasaray'ın 150 bin euroluk kamp masraflarını davet edildiği hazırlık maçı organizatörü üstlendi.



Tümü
 Reklam