Beşiktaş'a Sporting öncesi müjde!

UEFA Avrupa Ligi'nde Sporting ile karşılaşacak Beşiktaş hazırlıklarını noktaladı.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 30 Eylül 2015 19:39
Haber: Sporx.com
Beşiktaş'a Sporting öncesi müjde!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (4)
Google News
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H grubunun 2. maçında Sporting Lizbon ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Basına 15 dakikası açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Olcay şahan takımla birlikte çalıştı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde yapılan ısınma koşuları ve streching çalışmaları ile başladı. İstasyon koşuları sonrası 5’e 2 çalışması yapıldı. Basına kapalı olan bölümde ise taktik programının yer aldığı çalışmalar ve duran top organizasyonları yapıldı. Antrenman tam sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Beşiktaş, yarın akşam (1 Ekim) saat 20.00’de Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Sporting Lizbon ile UEFA Avrupa Ligi maçı oynayacak.

Tümü
 Reklam