Felipe Melo: "Bu gece uyumayacağım!"

Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçında Başakşehir'e 4-0 kaybeden Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Felipe Melo, maç sonrası açıklamalarda bulundu.

calendar 26 Ekim 2014 21:14 | Son Güncelleme Tarihi: 27 Ekim 2014 11:07
Felipe Melo: 'Bu gece uyumayacağım!'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçında Başakşehir'e 4-0 kaybeden Galatasaray'da tecrübeli oyuncu Felipe Melo, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kötü bir dönemden geçtiklerini belirten Melo, bu durumdan bir an önce çıkmak istediklerini söyledi.

İşte Melo'nun açıklamaları:

"Sonuçtan öte Galatasaray olduğumuzu sahada göstermemiz gerekiyor. Şimdi bazı spekülasyonlar duydum teknik direktörümüzle ilgili. Bunlar doğru değil. Suç bizim. Biz Galatasarayız ve sahadaki duruşumuzu değiştirmemiz gerekiyor. Bu maçın sonucuna baktığımızda çok ağır bir sonuç.Böyle bir periyota hiç girmemiştik. Zihniyetimizi değiştirmemiz gerek. Eve gittiğimde uyumayacağımızı söyleyebilirim. Bu maçı gerekirse yüz kere izleyeceğim ve hatanın nerede olduğunu bulacağım. Öyle bir periyota girdik ki çalışmadan burada çıkmamız imkansız. Bundan sonra çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız."

Tümü
 Reklam