F.Bahçe'ye çok tanıdık gözlemci

UEFA, Fenerbahçe'nin Molde ile oynayacağı karşılaşmaya tanıdık bir ismi gözlemci olarak atadı.

calendar 16 Eylül 2015 15:01 | Son Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015 15:10
Haber: Sporx.com
F.Bahçe'ye çok tanıdık gözlemci
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (6)
Google News
SPORX - Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Norveç ekibi Molde ile Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı karşılaşmaya tanıdık bir isim gözlemci olarak atandı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sarı-lacivertli yönetim, Molde maçı öncesinde taraftarlarına yaşanabilecek olaylar halinde Avrupa'dan men olabileceklerini hatırlatırken UEFA, Fenerbahçe maçına Belçikalı gözlemci Frank De Bleeckere'yi atadı.

Gözlemcilikten önce hakemlik yapan Frank De Bleeckere, A Milli Takım'ın 2005 yılında yine Şükrü Saracoğlu Stadı'nda İsviçre ile oynadığı maçı yönetmişti.

İsviçre'ye deplasmanda 2-0 mağlup olan A Milli Takım, Frank De Bleeckere'nin düdük çalıdğı maçta rakibini 4-2 yenmiş ama Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edememişti.

Frank De Bleeckere, A Milli Takım'ın İsviçre maçının 2. dakikasında İsviçre'ye 52. dakikasında ise Ay-Yıldızlılarımıza penaltı düdükleri çalmıştı.

Bu arada 4-2'lik maçın bitiş düdüğüyle birlikte çıkan kavga sonrasında A Milli Takımımız 6 maç saha kapatma ve 200 bin Frank para cezası almıştı.

Öte yandan Frank De Bleeckere, Fenerbahçe'nin 2004 yılında Manchester United ile oynadığı Şampiyonlar Ligi grup maçını yönetmişti. Sarı-lacivertliler, deplasmanda oynadığı maçta Manchester United'a 6-2'lik skorla mağlup olmuştu.

Tümü
 Reklam