Trabzonspor'da kral geri döndü: Paul Onuachu

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni 5-0'la geçtiği gecede Paul Onuachu yeniden sahneye çıktı. Tam 8 lig maçında fileleri havalandıramayan Nijeryalı yıldız, attığı 2 golle hasretine son verdi.

SPORX AI BAKIŞI
Açık
calendar 09 Eylül 2026 10:28
Haber: Fanatik, Fotoğraf: Trabzonspor.org
Trabzonspor'da kral geri döndü: Paul Onuachu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Trabzonspor'un hücumdaki en büyük kozu Paul Onuachu, Gençlerbirliği karşısında eski günlerine dönüş sinyali verdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bordo-mavililerin sahadan 5-0'lık farklı galibiyetle ayrıldığı mücadelede iki kez ağları sarsan 32 yaşındaki santrfor, uzun süren sessizliğini de görkemli şekilde bozdu.

Nijeryalı yıldızın Süper Lig'deki son golü geçtiğimiz sezon 4 Nisan'da oynanan ve Trabzonspor'un Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada gelmişti. Onuachu, ardından geçen sezonun son 5 lig karşılaşmasında gol sevinci yaşayamadı. Yeni sezona da istediği başlangıcı yapamayan tecrübeli forvet; Kasımpaşa, Başakşehir ve Amed maçlarını boş geçince ligdeki gol hasreti 8 karşılaşmaya ulaştı.

BEKLENEN PATLAMA YAPILDI

Gençlerbirliği karşısında ise beklenen patlama geldi. Rakip savunmaya fizik gücü ve ceza sahasındaki etkinliğiyle zor anlar yaşatan Onuachu, iki kez fileleri havalandırarak hem Trabzonspor'un 5-0'lık zaferinde başrol oynadı hem de üzerindeki gol baskısını attı.

Sezonun ilk 3 haftasını golsüz kapatan yıldız santrfor, bir maçta iki kez sahneye çıkarak yeni dönem öncesinde bordo-mavili camiaya "Kral geri döndü" mesajını verdi.





Tümü
 Reklam