Semih'ten F.Bahçelileri kızdıracak

33. haftadaki derbiye kadar mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyleyen Galatasaray’ın milli savunmacısı Semih Kaya, Fenerbahçe'ye karşı her türlü üstünlüğü sağladıklarını ifade etti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 09 Ocak 2013 08:37
Haber: Hürriyet
Semih'ten F.Bahçelileri kızdıracak
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray'ın, milli stoperi Semih Kaya iddialı açıklamalar yaptı. Beyaz TV’ye konuşan genç oyuncu geçen sezon şampiyonluk kupasını kaldırdıkları Kadıköy’e bu kez şampiyon olarak gideceklerini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Sezonun zorlu ve çekişmeli geçtiğini kaydeden Semih Kaya, "Geçen sezon son maçta şampiyonluğu kazanmıştık. Bu sene ise 33. haftada Kadıköy’deki karşılaşmaya kadar işi bitiririz. Şampiyonluk düğümü o maça, oraya kalmaz. Kadıköy’e şampiyon olarak ayak basarız" diye konuştu.

F.Bahçe’ye karşı üstün olup, olmadıkları sorusuna ise Semih, "Bütün branşlarda Fenerbahçe ile 14 maç yapıp 9’unu kazanmışız. Birçok branşta da son dönemde rakibimizi yenerek kupalar aldık, müzemizi şenlendirdik. Ezeli rakibimize karşı üstün olduğumuz ortada" cevabını verdi.

O gerçek bir imparator

Fatih Terim’i de göklere çıkaran Semih, "Hocamız hakkında konuşmaya bile gerek yok. Taraftarın teknik direktörümüzü çağırışı ve taktığı lakap belli. Orada, tribünlerin hep birlikte söyledikleri bir gerçek. O bizim için bir İmparator" ifadesini kullandı.

Şampiyonluk yarışında Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin önünde olmanın kendilerine büyük bir avantaj getirdiğini de sözlerine ekleyen genç oyuncu, "İkinci yarıda daha iyi olmayı hedefliyoruz" dedi.

Tümü
 Reklam