Galatasaray'da orta sahaya iki yıldız adayı!

Galatasaray'da yaz transfer dönemi için planlar hazırlanmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, orta saha için Inter'den Hakan Çalhanoğlu ve Manchester City'den Bernardo Silva ile ilgileniyor.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 20 Şubat 2026 09:17
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Galatasaray'da orta sahaya iki yıldız adayı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Ara transfer döneminde nokta atışı yapan Galatasaray, yazın da ses getirmeye hazırlanıyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla ORTA SAHA PLANI

Kadrosuna Victor Osimhen ve Leroy Sane'de olduğu gibi yine dünya yıldızları katmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar orta sahaya çok önemli iki hamle yapmaya hazırlanıyor.

HAKAN VE SILVA

Daha önce teknik direktör Okan Buruk'un "Kollarımızı açtık bekliyoruz" diyerek ilgilendiklerini açıkladığı Hakan Çalhanoğlu'nun yanı sıra bir dünya yıldızı daha listede.

Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Portekizli Bernardo Silva için ciddi bir çalışma var.

İLKAY'DAN YARDIM ALINACAK

Silva'yı tıpkı Leroy Sane'de olduğu gibi imza parası ile erkenden bitirmek isteyen sarı- kırmızılılar, eski takım arkadaşı İlkay Gündoğan'dan da yardım alacak.

SEZON PERFORMANSI

Portekizli Bernardo Silva, bu sezon City forması ile tüm kulvarlarda 35 maça çıktı. Silva, bu mücadelelerde 2 kez fileleri havalandırırken 5 asist katkısı sundu.

Tümü
 Reklam