Yanal, Yusuf Yazıcı'yı kaptana emanet etti!

Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, genç futbolcu Yusuf Yazıcı'yı kaptan Onur Kıvrak'a emanet etti.

calendar 15 Ocak 2017 06:08
Haber: Sabah
Yanal, Yusuf Yazıcı'yı kaptana emanet etti!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (1)
Google News
Trabzonspor'un Bursaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmada 1 gol, 1 asistle sahanın yıldızı olan Yusuf Yazıcı, yine tüm dikkatleri üzerine çekti.

Ligin ikinci yarısında daha fazla forma alacağını gösteren 19 yaşındaki futbolcuyu maç sonrası teknik direktör Ersun Yanal'ın özel olarak tebrik ettiği öğrenildi. "Yusuf artık oldu, ama ayakları yere sağlam basmalı" diyen Yanal'ın, genç oyuncusunu takımın en tecrübelisi Onur Kıvrak'a emanet ettiği kaydedildi.

Onur'a Yusuf ile ilgilenmesini söyleyen Yanal'ın onun diğer genç yıldız adayları gibi kaybolup gitmesini istemediği öğrenildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 'Beyaz sayfa' vurgusu

Trabzon yerel basını, Bursaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor'un ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçtan memnun. Günebakış Gazetesi, ''Beyaz sayfa'' başlığını kullanırken, İlkhaber Gazetesi, ''2017 model Trabzonspor'' manşetini attı. Karadeniz Gazetesi ise, ''Arena'da Onurlu gece'' yorumunu yaptı.



Tümü
 Reklam