Bugün
BİTTİ
Konyaspor
2
Gençlerbirliği
0
Bugün
BİTTİ
Göztepe
2
Arca Çorum
0
Bugün
BİTTİ
Pendikspor
2
Kayserispor
2
Bugün
BİTTİ
Batman Petrolspor
3
Esenler Erokspor
2
Bugün
BİTTİ
Antalyaspor
1
Bodrum FK
2
Bugün
BİTTİ
Keçiörengücü
2
Bursaspor
4
Bugün
BİTTİ
Hoffenheim
3
Leverkusen
0
Bugün
BİTTİ
Freiburg
1
Bayern Munih
3
Bugün
BİTTİ
C.Palace
0
Newcastle
2
Bugün
BİTTİ
Hull City
1
Brentford
1
Bugün
BİTTİ
Liverpool
2
Brighton
0
Bugün
BİTTİ
M. United
0
Bournemouth
3
Bugün
BİTTİ
Sunderland
0
Leeds United
0
Bugün
BİTTİ
Athletic Bilbao
4
Getafe
0
Bugün
BİTTİ
Celta Vigo
0
Real Betis
0
Bugün
BİTTİ
Real Sociedad
2
Levante
1
Bugün
23:00
Barcelona
Real Madrid
Bugün
BİTTİ
Inter
2
Fiorentina
1
Bugün
BİTTİ
Atalanta
4
Frosinone
4
Bugün
BİTTİ
Genoa
1
Venezia
0
Bugün
BİTTİ
Lecce
0
Juventus
2
CANLI
3'
Udinese
0
AC Milan
0
Bugün
BİTTİ
AS Monaco
1
Lille
1
Bugün
BİTTİ
Angers
0
Lorient
0
Bugün
BİTTİ
Auxerre
1
Le Mans
1
Bugün
BİTTİ
Marsilya
4
Le Havre
3
Bugün
BİTTİ
Rennes
3
Strasbourg
0
Bugün
BİTTİ
Toulouse
0
Troyes
0
Bugün
BİTTİ
Fortuna Sittard
1
Excelsior
0
Bugün
BİTTİ
NEC Nijmegen
2
FC Groningen
2
Bugün
BİTTİ
PSV Eindhoven
1
Feyenoord
1
Bugün
BİTTİ
S. Rotterdam
1
Ajax
2
CANLI
Alkmaar
0
FC Twente
0
Bugün
BİTTİ
E.Braunschweig
2
Hannover 96
0
Bugün
BİTTİ
Holstein Kiel
3
Dynamo Dresden
0
Bugün
BİTTİ
Osnabrück
3
Greuther Fürth
0
Bugün
BİTTİ
Genk
2
Standard Liege
1
Bugün
BİTTİ
Club Brugge
3
St.Truiden
2
Bugün
BİTTİ
Gent
4
Anderlecht
0
CANLI
72'
Union St.Gilloise
2
Cercle Brugge
2
04 Kasım
22:30
Kortrijk
KV Mechelen
Bugün
BİTTİ
Sturm Graz
2
Ried
2
Bugün
BİTTİ
LASK
1
RB Salzburg
3
Bugün
BİTTİ
Thun
2
Lugano
3
Bugün
BİTTİ
Basel
0
Grasshopper
0
Bugün
BİTTİ
Sion
1
Lausanne
0
Bugün
BİTTİ
Estoril
1
Moreirense
3
CANLI
84'
Nacional
1
Braga
0
CANLI
87'
Rio Ave
0
Famalicao
3
Bugün
23:30
Sporting CP
Academico de Viseu FC
Bugün
BİTTİ
FC Rostov
2
Lokomotiv Moscow
0
Bugün
BİTTİ
CSKA Moskova
2
S. Moskova
0
Bugün
BİTTİ
Zenit St. Petersburg
2
Dynamo Makhachkala
0
Bugün
BİTTİ
Palermo
2
Carrarese
1
Bugün
BİTTİ
Verona
1
Pisa
1
Bugün
BİTTİ
Sabadell
1
Tenerife
1
Bugün
BİTTİ
Albacete
2
Eldense
0
Bugün
BİTTİ
Cadiz
3
AD Ceuta FC
1
Bugün
BİTTİ
Castellon
4
Sporting Gijon
0

Thomas Reis'ten Galatasaray itirafı!

Reeder Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Galatasaray maçı öncesi açıklamalar yaptı.

calendar 10 Nisan 2025 14:51
Haber: AA, Fotoğraf: AA
Thomas Reis'ten Galatasaray itirafı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Reeder Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın sahalarında oynayacakları Galatasaray maçında, kendilerinden çok rakiplerinin baskı hissedeceğini söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında, Galatasaray maçını değerlendirdi.

"GALATASARAY'DA BASKI DAHA FAZLA"

Son haftalarda Samsunspor'un kötü performans göstermesine rağmen Galatasaray maçında üzerlerinde baskı hissetmeyeceklerini ifade eden Reis, "Bizim için çok baskı hissedeceğimiz bir maç olmayacak. Çok iyi bir rakiple oynayacağız. Galatasaray'ın şampiyonluk için oynayacağını biliyoruz. Bu nedenle onların daha fazla baskı hissedeceği düşüncesindeyim. Elbette son maçlarda gösterdiğimiz performanstan ötürü ligdeki konumumuz ve pozisyonumuzun farkındayız. Çok da iyi bir performans gösteremedik son maçlarda. Bu kötü gidişatı ligin geri kalanında iyi bir seviyeye getirmek için güzel bir sonuç almak istiyoruz." diye konuştu.

"OSIMHEN VE MORATA'YI SAVUNMAK..."

Victor Osimhen ve Alvaro Morata'ya dikkat etmeleri gerektiğine işaret eden Reis, "Bu iki oyuncuyu maçın tamamında durdurmak çok zor olacak. Her şeyden önce yapılan ortaları iyi savunmamız gerekiyor. Orta yapmalarına da imkan vermememiz gerekiyor. Bunu her hafta çalışıyoruz. Temaslı bir şekilde içeride savunmak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Kendi oyunumuzu sergilemek istiyoruz. Bu rakibe bağlı da olabiliyor. Rakip, bazen topla daha fazla oynayabiliyor. Galatasaray'da çok iyi oyuncular var ve topa sahip olmaya çalışacaklar. Bizim de kompakt kalmamız lazım. İyi bir mantalite ve mücadele ortaya koymamız lazım. Bunu yaparsak kaliteye karşı kazanma fırsatımız olacaktır." ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞI İLGİLENDİRMİYOR"

Reis, şampiyonluk yarışının kendisini ilgilendirmediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Şampiyonluk beni ilgilendiren bir şey değil, benim için önemli değil. Sonuç olarak en iyi takım şampiyon olacaktır diye düşünüyorum. Oyuncularımı bu konuda kesinlikle motive etmek zorunda değilim. Çok iyi bir statta tam kapasite olarak maçı oynayacağız. Taraftarımızın çok büyük bir kısmı bizi destekleyecektir. Bugüne kadar bunu iyi bir şekilde yaptılar. Böyle bir statta, böyle bir ambiyansta, böyle bir taraftar karşısında oynayacak olmaları bizim futbolcularımız için çok iyi bir motivasyon kaynağı olacaktır. Biz de puanlar almak istiyoruz. Elbette ki bu zor olacaktır. Biz kendi oyunumuzu oynayacak olursak iyi bir performans gösterip iyi savaşırsak elbette ki olumlu bir sonuç alacağımız düşüncesindeyim. Geçmişte buna benzer çok fazla maçlar oynadım. İyi bir sonuç almak istiyorsak yüzde 100'den fazlasını vermemiz gerekiyor. İyi bir sonuç almamız için çok fazla çalışmamız gerekiyor." 

ÜÇ İSİM GALATASARAY MAÇINDA YOK!

Ligin ilk yarısının vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Olivier Ntcham'ın ikinci yarıda çok az oynama fırsatı bulmasına da değinen Reis, şunları kaydetti:

"Olivier Ntcham'ı izin konusundan ötürü kendisini affettim. Üzerinden çok zaman geçti. İlk 11 için çok iyi fırsatlar da geldi kendisine ama performansından ötürü o şansları değerlendiremedi. Kendisiyle konuştuk. Çok iyi durumda ve Galatasaray maçında bizim adımıza çok önemli bir oyuncu olabilir. Nasıl bir performans göstereceğine bakacağız. Takım olarak ligin ilk yarısında gösterdiğimiz performansı ikinci yarıda gösteremiyoruz, performansımızda bir dalgalanma var. Bu da normal açıkçası ancak Galatasaray'a karşı elimizden gelenin en iyisini yapmak istiyoruz. Kulüp olarak bizi şu dönemde sıkıntılı duruma sokan şey, sakat oyuncuların durumu. Sakat olan oyuncuların olmaması diğer oyuncular için bir şans ortamı sunuyor. Marc Bola, Ait Bennasser ve Celil Yüksel sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında olmayacak. Soner Aydoğdu ise oynayabilecek gibi duruyor."

Tümü
 Reklam