Galatasaray'a Tarık Çamdal piyangosu

İlk yarının flaş ekiplerinden Kayserispor, Canberk Aydın'la yollarını ayırmasının ardından önceliği sağ bek bölgesine verdi. Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal gündeme girdi.

calendar 13 Ocak 2018 10:20
Galatasaray'a Tarık Çamdal piyangosu
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (5)
Google News
İlk yarının flaş ekiplerinden Kayserispor, Canberk Aydın'la yollarını ayırmasının ardından önceliği sağ bek bölgesine verdi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar'da, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Tarık Çamdal gündeme girdi.

26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan İç Anadolu temsilcisi, Cim Bom ile yapılan ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya geleceği ve transferi olumlu ya da olumsuz olarak sonuçlandıracağı öğrenildi

Daha önce de bazı teklifler alan ve yıllık 1.6 milyon euro alan Tarık, Galatasaray'dan ayrılmamıştı. Fatih Terim'in kadroda düşünmediği oyuncunun bu kez ayrılıp ayrılmayacağı da merak konusu oldu





Tümü
 Reklam