Ancelotti: "Mourinho'ya genelde katılmam ama..."

Bayern Münih'in İtalyan teknik adamı Carlo Ancelotti, Claudio Ranieri'nin Leicester City'den ayrılması konusunda Mourinho'nun söylediklerine katıldığını söyledi.

calendar 24 Şubat 2017 23:44
Haber: Sporx.com dış haberler
Ancelotti: 'Mourinho'ya genelde katılmam ama...'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Leicester City'nin Claudio Ranieri ile yollarını ayrılmasının etkileri sürüyor. Son olarak vatandaşı Carlo Ancelotti, Claudio Ranieri'ye destek oldu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Jose Mourinho'nun, "İngiltere ve yılın menajeri görevinden alındı. Bu yeni futbol Claudio. Gülümsemeni koru. Kimse yazdığın tarihi silemez" sözlerine Carlo Ancelotti'den yorum geldi.

"AYNI FİKİRDEYİM"

Ancelotti, "Jose ile tamamen aynı fikirdeyim. Genel aynı fikirde olmayız ama bu konuda katılıyorum. Ne söyleyebilirim? Çok şaşırdım ancak işten çıkarılmalar koçluğun doğasında var" ifadelerini kullandı.

"20 OYUNCU GİDEMEZ"

Mourinho gibi Ranieri'nin tarih yazdığını düşünen Ancelotti, "Leicester'ın Ranieri'nin yaptıkları için minnettar olduğunu göstermeliydi. Sorun takımda da olsa 20 oyuncu birden kulüpten gönderilemez. İşler ters gittiğinde suçlu antrenör ilan edilir." şeklinde konuştu.



Tümü
 Reklam