Lazio Almanya'da istediğini aldı!

UEFA Avrupa Ligi 3. Turu ilk maçında Lazio deplasmanda karşılaştığı Stuttgart'ı 2-0 ile geçerek önemli bir avantaj elde etti.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 07 Mart 2013 21:55
Haber: Sporx.com dış haberler
Lazio Almanya'da istediğini aldı!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
UEFA Avrupa Ligi 3. Turu'nda Alman ekibi Stuttgart ile İtalya ekibi Lazio karşı karşıya geldi. Mercedes-Benz Arena oynanan mücadeleyi deplasman ekibi 2-0 ile geçti ve rövanş öncesi büyük avantaj sağladı.

Lazio'ya galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Ederson ve 56. dakikada Onazi kaydetti. Öte yandan ev sahibi ekipte Türk asıllı Alman milli oyuncu Serdar Taşçı ilk 11'de forma şansı buldu ve 90 dakika sahada kaldı.

Lazio'da ise eski G.Saraylı Arnavut oyuncu Lorik Cana sahaya çıkan ilk 11'de yer alırken, 87. dakikada sarı kart ile cezalandırıldı. Rövanş karşılaşması 14 Mart tarihinde İtalya'da oynanacak.

Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam