Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş karşılaşmasının ardından maçın kırılma anının kırmızı kart olduğunu söyledi. Demirel, hakemin kararını ağır bulduğunu ifade etti.
Hakem kararlarına tepki gösteren Volkan Demirel, Beşiktaş maçında haklarının yendiğini söyledi.
"MAÇIN GİDİŞATI DEĞİŞEBİLİRDİ"
Karşılaşmayı değerlendiren Volkan Demirel, "Normal şartlarda devam etse farklı bir yere gidebilirdi. Saha içinde hakeme de söyledik, ben kamuoyuna bırakmak istiyorum. Konuşmak istemiyorum. Bence kırmızı kart ağır bir kırmızı kart. 11'e 11 devam etse…" dedi.
"İLK 45 DAKİKA İNANILMAZ OYNADIK"
Takımının özellikle ilk yarıdaki performansından memnun olduğunu belirten Demirel, "Teslim olmadık, mücadele ettik. Beşiktaş'ı iyi karşıladık. İlk 45 dakika inanılmaz oynadık ama yorgunlukla gol buldular. İkinci gol zaten çok ekstra bir vuruş." ifadelerini kullandı.
"KIRMIZI KART AĞIR GİBİ"
Eksik kalmalarına rağmen mücadeleden vazgeçmediklerini vurgulayan Demirel, sözlerini şu şekilde tamamladı:
"Pozisyonlar da bulduk. 10 kişi oynamış gibi oynamadık. Beşiktaş gibi büyük bir takıma karşı 11'e 10 oynamak kolay değil. Hakem takdir haklarını onlardan yana çok kullandı. Kırmızı kart ağır gibi, izlemedim ama saha içinden öyle duruyor."
GALATASARAY MAÇI
Gençlerbirliği, Türkiye Kupası'nda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Demirel, kupadaki bu eşleşmeye yönelik gelen sorunun ardından, "Galatasaray'la oynamak... Şimdi oraya girmek istemiyorum ama kupada da hedefimiz var. 10 kişi Galatasaray'a karşı çok güzel oynadık. Tongya belki golü atsa, kazanabilecek bir oyun oynadık orada. Ben ve ekibim oyunu doğru okuduğumuzu düşünüyorum. Elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız ve bunu da zaten hep birlikte izleyeceğiz." diye konuştu.
BASIN TOPLANTISI
Maçın ardından Eryaman Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Volkan Demirel, maçın 11'e 11 oynanması durumunda yenilmeyeceklerini iddia etti.
Koita'nın 18. dakikada gördüğü kırmızı karta kadar iyi bir oyun sergilediklerini belirten Demirel, "Hakemin vermiş olduğu bir karar. Saha içinde bana göre kırmızı değil, çok ağır. Bence temas bile yok, sadece sıyırma var ama buna rağmen kırmızı kart. Daha sonra bütün takdir haklarını Beşiktaş'tan yana kullanan bir hakem. Onun dışında oyuncularım 10 kişi kalmamıza rağmen müthiş pozisyon aldılar. Maç 11'e 11 devam etseydi ben eminim ki burada mağlup olmazdık. Ama yorgunluk ve güç bitince pozisyon vermeye başladık. İlk golde Goutas'ın iyi niyetli bir şekilde topu uzaklaştırmak istemesi oyuncunun önüne düşüyor ve gol oluyor. İkinci gole zaten bir şey diyemiyorum, Orkun çok klas bir gol attı. Biz bugün iyi mücadele ettik 10 kişi de olsak. Perşembe günü Konya maçımız var, orada burayı telafi edecek bir sonuç alarak geri dönmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Maç içindeki taktiksel planlarına da değinen Demirel, "Beşiktaş'ın kapalı savunmalara karşı fazla üretken bir takım olmadığını biliyorduk. Kazandığımız toplarla da daha çok Rıdvan Yılmaz'ın arkasını kovalamaya çalıştık. Çünkü Beşiktaş adam adama oynamaya çalışan bir takım. Rıdvan da bunu çok detaylı yapıyor. Gökhan'ı orta sahaya doğru çekerek oradaki alanı boşaltarak Koita ve Niang'ı orada hareketlendirmekti. Ama Koita'yı 17 dakika oynatabildiğimiz için planı fazla tutamadık. Sonrasında tamamen oyun bizim karşılamamıza döndü ki büyük takıma karşı zaten 10 kişi kaldıktan sonra fazla da bir şey yapamıyorsunuz." değerlendirmesinde bulundu.
"HAKKIMIZ YENDİĞİ İÇİN ÜZÜLÜYORUM"
Oyuncularının isteklerine olumlu yönde yanıt verdiğini dile getiren Demirel, şunları kaydetti:
"Önüme daha rahat bakabiliyorum. Oyuncular söylediklerimizi yapamazlar veya istediklerimizi sahaya yansıtamazlar, o zaman endişelenirim. Ama şu an gerçekten Beşiktaş'a yenildiğimiz için değil hakkımız yendiği için üzülüyorum. Çünkü takımım hem Alanya maçında hem bu maçta verdiğimiz bütün görevleri yaptı. 10 kişi kalmamıza rağmen pozisyona girdiler. Antalya'ya bir kamp düşünüyorum, planlıyorum. Oraya gittikten sonra döndüğümüzde bıraktığım yerdeki takımı tekrardan sahaya yansıtacağımızı düşünüyorum. Çünkü fiziksel olarak takımda biraz düşüş var. Bu düşüşü tekrardan ayağa kaldırmak istiyoruz. Yoksa takımımız gerçekten çok iyi bir takım. Kadro olarak da iyiyiz, bireysel olarak da iyiyiz. İnşallah bu takım istediği yerde bitirecek."
"ÖNCELİĞİMİZ LİGDE KALMAK"
Sezon hedeflerine de değinen Demirel, önceliklerinin ligde kalmak olduğunu belirtti.
Hedef büyütmek istemediğini dile getiren Demirel, "İnşallah bu sene ligde kalmak istiyoruz. Bunu söylerken fazla hedef büyütmek de istemiyorum. Kafamda başka hedefler var ama şu an önceliğimiz ligde kalmak. Daha sonra Gençlerbirliği'ne yakışan genç oyuncuları yeniden Türk futboluna kazandırmak istiyoruz. Bu seneyi atlattıktan sonra farklı planlarımız var ama şu an bunları dile getirmek doğru olmaz. Önce ligde kalalım, mücadelemizi verelim. Hedefler her zaman büyüktür ve bitmez." şeklinde konuştu.
ALTYAPI MESAJI
Genç oyunculara önem verdiklerini vurgulayan Demirel, Gençlerbirliği'nin altyapı geleneğini sürdürmek istediklerini söyledi.
Kulübün özünde altyapıdan yetişen oyuncuların bulunduğunu belirten Demirel, "Gençlerbirliği kulübünün özü de bu. Altyapıdan çocukların, kardeşlerimizin çıkması. Biz de elimizden geldiği kadar bunu devam ettirmeye çalışacağız. Tabii ki biraz nefes aldıktan sonra şu an kendi derdimizdeyiz. İnşallah bu derdimizi bitirdikten sonra tamamen genç oyunculara yönelmek istiyorum. Hocalık kariyerim çok uzun değil ama Türk futboluna kazandırdığım çok oyuncu var. Hedeflerimden biri de bu. Evet ligde kalmak ve mücadele etmek önemli ama bizim gibi takımlar için oyuncu yetiştirmek daha anlamlı geliyor. Kulüplerin çıkış kapısı da bu gibi görünüyor." diye konuştu.
"ARDA'YI TEBRİK EDİYORUM"
Arda Güler'in hem karakteri hem de futboluyla öne çıktığını dile getiren Demirel, "Arda çok iyi bir insan. Futboldan ve kariyerinden öte karakteriyle de çok değerli bir oyuncu. 'Daha iyi yerleri hak ediyor.' demeyeceğim zaten Real Madrid'de oynuyor, bundan ötesi yok. Her attığı golde gururlanıyoruz. Geçen attığı gol de futbolda nadir görülen gollerden biriydi. Kendini tebrik ediyorum, buradan da selamlarımızı gönderiyoruz." ifadelerini kullandı.
Volkan Demirel'den kırmızı kart tepkisi!
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş maçı sonrası konuştu.
EN ÇOK OKUNANLAR
-
10
Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!
-
9
Sergen Yalçın tam 8 futbolcuyu kadroda istemiyor!
-
8
Fenerbahçe'ye iki müjdeli haber!
-
7
Galatasaray, Fenerbahçe'yle arasındaki farkı kapatıyor!
-
6
Arda Güler tarih, manşetler Arda Güler'i yazdı
-
5
Ederson'un eşi Lais'ten itiraf!
-
4
Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
-
3
Sadettin Saran - Domenico Tedesco görüşmesinin perde arkası!
-
2
Kerem Aktürkoğlu için soruşturma iddiasına yanıt!
-
1
Arda Güler'in golü sonrası inanılmaz tesadüf ortaya çıktı
- 01:00 Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet
- 00:51 Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!
- 00:41 Milan'a zirve yarışında Lazio çelmesi!
- 00:38 Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!
- 00:26 Volkan Demirel'den Galatasaray açıklaması
- 00:22 Golden State Warriors, Ömer Faruk Yurtseven ile sözleşme imzaladı
- 00:11 Hakan Safi'den Aziz Yıldırım ve başkan adaylığı açıklaması!
- 00:08 TOFAŞ galibiyete uzatmalarda ulaştı!
- 23:47 Gençlerbirliği'nden hakem tepkisi: "Derbiyi telafi ettiler"
- 23:38 El Bilal Toure'den eleştirilere yanıt: "O aptallar gibi olmayın"
- 23:27 Stuttgart evinde tek golle geçti
- 23:09 Thorsten Fink: "Önemli olan bugün galip gelmekti"
- 23:01 Ashley Cole, İtalya 2. Ligi'nde Cesena'nın başına geçti
- 22:59 Erling Moe: "Büyük hayal kırıklığı yaşıyoruz"
- 22:55 İşte Süper Lig'de son görünüm!
- 22:50 Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!
- 22:44 Rıdvan Yılmaz'dan Olaitan için açıklama!
- 22:43 Real Betis, evinde Celta Vigo ile yenişemedi
- 22:31 Sergen Yalçın'a serum bağlandı!
- 22:28 Potanın Perileri, Avustralya'ya mağlup!
- 22:26 Volkan Demirel'den kırmızı kart tepkisi!
- 22:25 Olaitan: "Galatasaray derbisi sonrası kolay olmadı"
- 22:21 Orkun Kökçü'den golü için itiraf!
- 22:18 Amed zirve için yarışa devam ediyor!
- 22:08 Orkun Kökçü'den harika frikik!
- 22:04 Beşiktaş'tan ligde 3 yıl sonra ilk!
- 22:00 Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!
- 21:58 Samsunspor, Kayserispor maçını 90+3'te kazandı!
- 21:55 Beşiktaş, Başkent'te ikinci yarı açıldı!
- 21:25 Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
- 21:02 Shakhtar'dan üst üste 5. galibiyet
- 20:22 Gençlerbirliği, Beşiktaş maçında 10 kişi kaldı!
- 20:14 Raphinha hat-trick yaptı, Barcelona farklı kazandı
- 20:11 Beşiktaş'ta derbiye göre tek değişiklik!
- 20:05 Dev maçta Anadolu Efes, Beşiktaş'ı yendi!
- 19:48 Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!
- 19:44 İlker Püren: "Sözümüzü tuttuğumuz için mutluyuz"
- 19:29 Atila Gerin: "Kimse futbol oynamayı düşünmüyordu"
- 19:25 Sergen Yalçın: "Yerimizi sağlamak almak istiyoruz"
- 19:18 Fenerbahçe'ye iki müjdeli haber!
- 18:57 Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!
- 18:55 Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!
- 18:52 Kerem Aktürkoğlu için soruşturma iddiasına yanıt!
- 18:52 Gençlerbirliği - Beşiktaş: 11'ler
- 18:46 2. Lig Kırmızı Grup'ta 28. hafta puan durumu
- 18:43 Kocaelispor taraftarı, TFF'ye siyah çelenk bıraktı!
- 18:33 Macaristan, Arjantin'i uzatmalarda devirdi!
- 18:26 3. Lig'de 25. haftanın perdesi kapandı
- 18:10 Alisson Santos'tan geleceği için mesaj
- 18:09 Balıkesirspor, Altay karşısında rahat kazandı
- 18:05 Muğlaspor evinde Ankaragücü'nü mağlup etti
- 17:59 Sakaryaspor 3 puanı son nefeste aldı
- 17:58 Ateş hattında Kasımpaşa kazandı, Eyüpspor yandı!
- 17:56 Sarıyer'den evinde rahat galibiyet!
- 17:45 Galatasaray HDI Sigorta, İstanbulspor deplasmanında hata yapmadı!
- 17:44 Ziraat Bankkart, Gaziantep Gençliği rahat geçti
- 17:42 İrfan Can Kahveci, Beşiktaş maçında yok!
- 17:38 Levent Açıkgöz: "Sadece mücadelemiz iyiydi"
- 17:34 Mersin Spor'dan Galatasaray MCT Technic'e 38 sayı fark
- 17:25 Sivasspor'dan play-off için açıklama
Reklam
AVRUPA'DAN FUTBOL
Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet
Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!
Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!
Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!
Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!
Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!
Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!
Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!
Alisson Santos'tan geleceği için mesaj
- PUAN DURUMU
- FİKSTÜR
- STSL
- 1.Lig
- İng
- Alm
- İsp
- İta
- ŞL
- AL
- KL
| Takımlar | O | G | B | M | A | Y | P | ||
| 1 | Galatasaray | 26 | 20 | 4 | 2 | 62 | 18 | 64 | |
| 2 | Fenerbahçe | 26 | 16 | 9 | 1 | 57 | 27 | 57 | |
| 3 | Trabzonspor | 26 | 17 | 6 | 3 | 52 | 29 | 57 | |
| 4 | Beşiktaş | 26 | 14 | 7 | 5 | 47 | 30 | 49 | |
| 5 | Göztepe | 26 | 11 | 10 | 5 | 30 | 20 | 43 | |
| 6 | Başakşehir | 26 | 12 | 6 | 8 | 44 | 30 | 42 | |
| 7 | Samsunspor | 26 | 8 | 11 | 7 | 29 | 31 | 35 | |
| 8 | Kocaelispor | 26 | 9 | 6 | 11 | 23 | 27 | 33 | |
| 9 | Gaziantep FK | 26 | 8 | 9 | 9 | 35 | 42 | 33 | |
| 10 | Rizespor | 26 | 7 | 9 | 10 | 32 | 36 | 30 | |
| 11 | Alanyaspor | 26 | 5 | 13 | 8 | 28 | 32 | 28 | |
| 12 | Konyaspor | 26 | 6 | 9 | 11 | 30 | 39 | 27 | |
| 13 | Gençlerbirliği | 26 | 6 | 7 | 13 | 28 | 36 | 25 | |
| 14 | Antalyaspor | 26 | 6 | 6 | 14 | 25 | 43 | 24 | |
| 15 | Kasımpaşa | 26 | 5 | 9 | 12 | 22 | 36 | 24 | |
| 16 | Eyüpspor | 26 | 5 | 7 | 14 | 19 | 37 | 22 | |
| 17 | Kayserispor | 26 | 3 | 11 | 12 | 20 | 48 | 20 | |
| 18 | Karagümrük | 26 | 4 | 5 | 17 | 24 | 46 | 17 |

































































































