Galatasaray'da transfer planı: 5 takviye

Galatasaray'da transfer raporu ortaya çıktı. Çok sayıda isimle temaslarda bulunan sarı-kırmızılılarda takıma minimum 5 takviye yapılması bekleniyor.

SPORX AI BAKIŞI
Açık
calendar 01 Haziran 2026 08:28
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Galatasaray'da transfer planı: 5 takviye
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Galatasaray'da bu hafta iki senelik yeni sözleşme imzalaması beklenen teknik direktör Okan Buruk, yeni sezonun planlamasını hazırladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte Galatasaray'da resmi olarak transfer çalışmalarına start verildi.

MİNİMUM 5 TAKVİYE

Çok sayıda isimle temaslarda bulunan sarı-kırmızılılarda takıma minimum 5 takviye yapılması bekleniyor.

OKAN BURUK'TAN TALEP

Teknik direktör Okan Buruk, yönetime sunduğu raporda, mutlaka destek verilmesi gereken bölgeleri belirleyip talepte bulundu.

İLK OLARAK ORTA SAHA

Bu sezon ilk olarak orta sahaya takviye yapılmasına karar verildi. Lucas Torreira'nın yanına doğrudan ilk 11'de forma giyecek bir oyuncu isteyen Okan Buruk, duruma göre 10 numara ya da bir orta saha daha istedi.

SAVUNMA, KANAT

Savunmada da Abdülkerim Bardakcı'ya iyi bir alternatif arayan sarı-kırmızılılar, Noa Lang'ın ayrılığını da bir kanatla dolduracak.

ICARDI AYRILIRSA...

Eğer Icardi ayrılırsa bir de yedek forvet takıma dahil edilecek.

Takımdan ayrılacak oyunculara göre transfer sayısında artış yaşanabileceği öğrenildi.



> Son 24 saatte izlenenlerden...
Tümü
Tümü
 Reklam