Dev golcüden Beşiktaş'a yeşil ışık!

Beşiktaş, gelecek sezon için hedef santrafor ararken, bonservisi elinde olan Fildişili golcü Lacina Traore'yi gündemine aldı.

calendar 04 Temmuz 2018 11:48 | Son Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2018 11:56
Haber: Fotomaç
Dev golcüden Beşiktaş'a yeşil ışık!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (3)
Google News
Beşiktaş'ta, Şenol Güneş tarafından istenilmeyen adam olarak ilan edilen Negredo'nun kısa zamanda gönderilmesi beklenilirken, kadrodaki forvet sıkıntısı Fildişili ''Kule'' ile çözülüyor. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Monaco ile olan sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 2.03 boyundaki Lacina Traore, siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı. Transfer hareketliliğinin üzerine teknik direktör Şenol Güneş, Traore için detaylı bir rapor hazırlanarak kendisine sunulmasını istedi. 

Pek çok takımın peşinde olduğu tecrübeli oyuncu için Şenol Güneş'in, hafta başına kadar bu raporları inceleyerek son kararını yönetime bildireceği belirtildi.

Geçen sezon Amiens'te kiralık oynayan Traore, 18 resmi maçta gol atamadı, 2 asist yaptı. Fildişi Sahilli forvet, profesyonel kariyerinde 231 resmi karşılaşmada görev yaptı. Rakip fileleri 75 kez havalandıran Traore, 27 de asist yaptı. Cluj'da 19, Anji ve Krasnodar'da 18'er gol atan Traore; Monaco'da 11, CSKA Moskova'da 6 gol buldu. S. Gijon ve Everton'da 3 gole imza atan 28 yaşındaki forvet; 8 penaltıdan 4'ünü gole çevirdi.

 



Tümü
 Reklam