Caner Erkin idmana çıkmadı

Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

calendar 14 Nisan 2016 14:34 | Son Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2016 14:40
Haber: AA
Caner Erkin idmana çıkmadı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Spor Toto Süper Lig'de 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, hafta sonu Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Galatasaray derbisinde görev alan oyuncuların yenileme çalışması yaptıkları belirtildi. Diğer oyuncuların ise pas çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadıkları ifade edildi.

Açıklamada, sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Raul Meireles ile Lazar Markovic'in özel program dahilinde çalıştıkları kaydedildi. Caner Erkin ise antrenmanda yer almadı.

Fenerbahçe, Cuma günü gerçekleştireceği antrenmanla Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarını sürdürecek.



Tümü
 Reklam