Beşiktaş taraftarı, Ömer Şişmanoğlu'nu bağrına bastı!

Beşiktaşlı futbolcu Ömer Şişmanoğlu, Kardemir Karabükspor maçında attığı klas gol ve mücadelesiyle tribünlerin sevgisini kazandı.

calendar 11 Eylül 2016 04:18 | Son Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2016 06:25
Haber: Milliyet, Fotoğraf: AA
Ömer Şişmanoğlu / Beşiktaş
Ömer Şişmanoğlu / Beşiktaş
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
Ömer Şişmanoğlu attığı klas gol ve mücadelesiyle tribünlerin sevgisini kazandı. Beşiktaş taraftarları, Şenol Güneş'in 60'da Adriano ile değiştirdiği Ömer Şişmanoğlu'nu oyundan çıkarken ayakta alkışladı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Beşiktaş'ın başarılı oyuncusu Ömer Şişmanoğlu maç sonrası, "İlk önce takımı tebrik etmeliyim. Çok iyi mücadele ettik ve 3i-1 kazandık. Kadromuz geniş ve kaliteli oyuncularımız var. Kim oynarsa oynasın yüzde 100'ünü vermeli. Ben de hangi bölgede olursa olsun elimden geleni yapıyorum. Rakiplerin bizi evimizde yenmeleri zor olur çünkü taraftarımız inanılmaz. Zaten maçta tüylerim diken diken oldu. Hepsine teşekkür ederiz" yorumunu yaptı.

Beşiktaş'ta gollere Türk damgası

Beşiktaş'ın geride kalan 3 lig maçında attığı 9 gol de Türk oyunculardan geldi. 4-i1 kazanılan Alanya maçında Cenk (2), Oğuzhan ve Olcay golleri kaydetmişti. 2i-2'lik Konya maçında Olcay ve Cenk'le 1 puan alan Beşiktaş Karabükspor karşılaşmasında da Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Oğuzhan Özyakup ile galibiyete uzandı.

Beşiktaş formasıyla 2.5 yıl sonra gol atan Ömer Şişmanoğlu, son golünü 7 Şubat 2014'te Gaziantepspor ağlarına göndermiş.



Tümü
 Reklam