Valencia - Chelsea nefes kesti: 4 gol!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Valencia evinde Chelsea ile 2-2 berabere kaldı

calendar 27 Kasım 2019 22:51 | Son Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019 22:52
Haber: Sporx.com
Valencia - Chelsea nefes kesti: 4 gol!
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap (2)
Google News
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nun 5. haftasında Valencia ile Chelsea İspanya'da karşılaştı. Mestalla Stadı'nda oynanan mücadele nefesleri kesti ve karşılıklı gollerin ardından 2-2 sona erdi.
 
Valencia 40. dakikada Soler ile öne geçerken, Chelsea 41. dakikada Kovacic ve 50. dakikada Pulisic'in sayıları ile üstünlüğü eline geçirdi. 65. dakikada Parejo ile bir penaltıdan faydalanamayan Valencia'da 82. dakikada Wass harika bir gol attı ve takımına 1 puanı getirdi.
 
Bu sonuçla birlikte Valencia ikili averajda Chelsea'nin önüne geçerken 8 puana yükseldi ve liderliği eline geçirdi. Chelsea de aynı puanla 2. sırada kaldı.
 
Grubun son haftasında Valencia deplasmanda Ajax ile karşılaşacakken, Chelsea ise evinde Lille'i konuk edecek.
 
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
Tümü
 Reklam