Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hazırlığı

Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi gruplarıyla arasında sadece Kopenhag var. Bordo-mavililer, kritik iki maç öncesinde harekete geçti.

calendar 09 Ağustos 2022 12:30
Haber: Sabah, Fotoğraf: AA
Trabzonspor'da Şampiyonlar Ligi hazırlığı
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi gruplarıyla arasında sadece Kopenhag var. Lige kötü bir başlangıç yapan Danimarka temsilcisi kendini bulmaya başladı. Bu hafta sahalarında ağırladıkları Bröndby'yi 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ettiler. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Teknik direktör Abdullah Avcı, yardımcıları ve analiz ekibi bu mücadeleyi tekrar tekrar izleyerek rakibin röntgenini çekti. Usta hoca kolay maçlara çıkmayacaklarını belirtirken rakibin organize ve birlikte hareket eden bir grup olduğunu gözlemledi. Sürekli konsantre ve oyun planına sadık bir yapıları olduğunu ifade etti. Kopenhag, Trabzonspor ile oynamadan önce sahasında Randers ile karşılaşacak. Bu maç da bordo-mavillier tarafından gözlem altında olacak.

KOPENHAG'DA BIEL AÇILDI

Sezona durgun başlayan Pep Biel de kendini bulmaya başladı. Kopenhag'ın en tehlikeli silahlarından olan 26 yaşındaki oyuncu, Bröndby maçında hat-trick yaptı. Bu sezon iki resmi maçta da gol yemeyen Trabzonspor, Kopenhag deplasmanında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.





Tümü
 Reklam