Reaves: "All-Star olabilirim fakat sadece istatistik kovalayan biri olmak istemem"

Los Angeles Lakers guardı Austin Reaves, All-Star seviyesinde oynayabileceğine inandığını ancak bireysel istatistikler uğruna kaybeden bir takımda parlamanın kendisi için hiçbir anlam taşımayacağını söyledi.

SPORX AI BAKIŞI
calendar 01 Ekim 2025 13:34
Haber: Sporx.com dış haberler, Fotoğraf: X.com
Reaves: 'All-Star olabilirim fakat sadece istatistik kovalayan biri olmak istemem'
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
Yorum Yap Yorum Yap
Google News
Los Angeles Lakers guardı Austin Reaves, All-Star seviyesinde oynayabileceğine inandığını ancak bireysel istatistikler uğruna kaybeden bir takımda parlamanın kendisi için hiçbir anlam taşımayacağını söyledi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla 27 yaşındaki oyuncu, All-Star seviyesine çok yakın olduğunu düşündüğünü ifade etse de, asıl hedefinin bireysel ödüllerden çok takım başarısı olduğunu vurguladı.

The Athletic'e konuşan Reaves, "All-Star olabileceğimi hissediyorum. Ama bana göre bunların hepsi göreceli. Tanrıya şükür ki Luka (Doncic) ve LeBron (James) ile oynuyorum. Sadece şut atıp rakam yapmak üzerinden All-Star olmam gerekiyorsa, bunun peşinde değilim." dedi.

Reaves, geride kalan 2024-25 sezonunda kariyerinin en iyi dönemini yaşadı. Sezonu 20,2 sayı, 5,8 asist ve 4,5 ribaund ortalamalarıyla tamamlarken, üç sayı çizgisinin gerisinden %37,7 isabet oranı yakaladı.

Tümü
 Reklam